zondag 15 april 2012

Weer een nieuwe blog

Afgelopen donderdag heb ik meegedaan aan een prijsvraag. De zangeres Berget Lewis deelde 10x 2 kaarten uit en dan moest je vertellen wat het mooiste aan jezelf is. Helaas heb ik zelf niet gewonnen, maar Bas, een jongen die ik ken via Mariah Carey heeft ook meegedaan en hij heeft wel gewonnen. Ineens zag ik een berichtje op Facebook met de vraag van hem aan mij of ik vanavond wat te doen heb. Uhm..nee? Of ik meewilde naar Berget. Wat ontzettend lief van Bas!!! We kennen elkaar alleen nog maar via internet dus het is dubbel zo leuk dat we elkaar vanavond ook gaan ontmoeten! Zo zie je maar, soms komen de leuke dingen ineens op je pad zonder dat je daar erg in hebt!
Prijsvragen zijn altijd leuk om mee te doen. Ik heb niet heel vaak het geluk dat ik win, maar als ik win, dan win ik gelijk hele leuke dingen. Zo heb ik in 2004 een meet&greet met MC gewonnen, en afgelopen jaar een VIP-ticket voor een avond waarop Glennis Grace op kwam treden. Helemaal super natuurlijk! Zeker omdat ik Glennis altijd 'Mijn Nederlandse Mariah' noem. :-)
Berget heb ik sinds kort pas 'ontdekt'. Ik ben een tijd terug dankzij Annette naar het Tributeconcert van Whitney Houston geweest en daar trad naast Glennis ook Berget op. Wat een stem, ik was gelijk fan! Tijdje later zou Berget optreden in het Casino in Eindhoven en daar ben ik ook weer naartoe gegaan. Buiten dat het helemaal leuk is om optredens bij te wonen van goeie artiesten is het ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Heb via verschillende artiesten al een hoop leuke mensen leren kennen! Allemaal toppers!
Een paar Nederlandse artiesten waarvan ik graag een optreden zie zijn toch wel Glennis Grace, Berget Lewis, Anne Hoogendoorn en Elles Springs. En vanavond is dus de beurt aan Berget en ik heb er superveel zin in!! Berget, mocht je dit lezen, tot vanavond, ik heb er zin in!!!

Just Me

6 opmerkingen:

 1. Altijd leuk toch.
  Mocht je van Ilse de lange houden dan weet ik nog wel een artiest die je vast ook leuk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ilse de Lange heeft ook aardige muziek, maar heb haar nog nooit live gezien. :-) Wie bedoel je dan ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb ik nog nooit van gehoord. Zal eens een keer youtuben. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een leuke blog!! Heeeel veel plezier vanavond!!!

  BeantwoordenVerwijderen